Toate parerile clientilor

Evaluat 4.9 din 5 stele. Pe baza a 618 comentarii.

Comentariul oferit de Oaspete pe
Comentariul oferit de Oaspete pe
%s review

Serviciu excelent si foarte rapid, raspund rapid la toate intrebarile, au gasit piesa potrivita pentru masina mea si mi-au livrat-o. Comandat vineri si deja instalat luni! Recomand acest magazin tuturor celor care au nevoie de piese, multumesc mult pentru tot!

Compresor Suspensie Audi A7 C7 4G Sportback
Comentariul oferit de Sorin pe
Comentariul oferit de Vladimir pe
%s review

Am primit perna de aer potrivita foarte rapid si in stare excelenta. S-a potrivit perfect fara nicio problema cu fitingul. Perna de aer stanga a fost retinuta la vama si de acolo au cerut ca toate cutiile de pe o factura sa fie unite inainte de trimitere, dupa mai multe apeluri telefonice catre ups, care incercau sa gaseasca cealalta cutie, probabil ca nu stiau ca perna de aer era deja instalata la masina mea si asteptam perna de aer stanga. In cele din urma am primit perna de aer stanga si am mers sa-o instalez, am verificat numarul piesei si s-a potrivit. M-am dus sa conectez fitingul la conducta de aer si nu era nicio modalitate prin care conectorul meu pneumatic sa se poata conecta la conectorul pernei de aer. Am scos siguranta si da, conectorul pernei de aer era cu diametrul de 0,25 mm mai mare la clema Am verificat cu atenție, era o lipsa in deschizatura, acolo unde este atasata clema, iar in deschizatura clemei erau pilituri metalice. Am pilit cu mare atentie deschizatura exact pana la fundul deschizaturii ca dimensiunea sa ajunga la 13,35, astfel incat conectorul sa se potriveasca. Era strans, dar s-a atasat perfect. Nu am deteriorat zona de etansare, pur si simplu am zgariat vopseaua si am lasat cateva zgarieturi pe perna de aer, incercand sa pilesc excesul de material. Am o poza, daca cineva este interesat, in curand imi voi cumpara o alta perna de aer ca s-o schimb pe asta, aveam nevoie de masina pentru munca iar timpul este bani, n-aveam cum sa astept alta perna de aer. Cu exceptia acestei probleme suspensia este buna pe ambele parti iar masina merge mult mai bine decat cu pernele de aer inmuiate vechi si uzate.

Perna de aer BMW Seria 5 E39 Spate Stanga
Comentariul oferit de Gheorghe pe
Comentariul oferit de Oaspete pe
Comentariul oferit de Ioan pe
%s review

Sunt foarte multumit ca piesa de schimb este deja instalata la masinile mele. As dori sa va intreb daca aceasta piesa are o garantie, deoarece am citit ca fiecare piesa de schimb pe care o livrati are o garantie de 2 ani…

Perna de aer Fata Dreapta Mercedes-Benz CLS Class C219 (inclusiv AMG)
Comentariul oferit de Ilie D. pe
Comentariul oferit de Oaspete pe