Livrare rapida si returnari gratuite!

Perna de aer BMW Seria 5 E39 Spate Stanga

Nota: 5 din 5

Pret:

Rugam, asteptati…

Rugam, asteptati…

470,00 RON
IN STOC
BMW 5 E39 Left Rear Suspension Air Spring (Bag) 37121094613

Cumparati 2 bucati cu 10% REDUCERE

940,00 RON 846,00 RON

Cumparati 2 bucati cu 10% REDUCERE

Perna de aer BMW Seria 5 E39 Spate Dreapta

940,00 RON 846,00 RON
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Perna aer
Greutate: 2.0 kg
Codul Aerosus: 165634
Model: 5 Series
Platformă: E39
Original Equipment: 37121094613
Anul de fabricare: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003
Model Edition: Normal
Air Suspension Type: Normal
Pozitie: Spate Stanga
Descrierea produsului


Pernele de aer Aerosus inlocuiesc pernele de aer originale ale autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim si o rezistenta inalta, in timpul calatoriei. Siguranta, exactitatea si calitatea produsului corespund celor ale piesei originale.

Aceasta perna de aer spate, nou-nout, se potriveste pentru partea stanga a autovehiculelor BMW 5 E39.

Pernele de aer Aerosus sunt produse din materiale elastomere de inalta calitate, fiind acoperite de una garantie de 2 ani si una garantie de 30 de zile pentru returnarea banilor. Inelele pernelor de aer sunt stranse cu ajutorul unei tehnologii speciale, pentru functionare fiabila, fara scurgeri. Acestea sunt cunoscute cu proprietatile sale dinamice excelente, cu viata sa lunga si cu rezistenta, pe care putem conta.

Pernele de aer ale nostre sustin nivelul autovehiculului, chiar si in cazul unei incarcaturi neuniforme. Faptul acesta inseamna o functionare mai eficace si oprire chiar si in conditii de drum mai proaste si la transportul unor incarcaturi grele.

Caracteristici

Perna de aer cu o calitate OE
Confort maxim in timpul calatoriei
Materii prime de inalta calitate, conform specificatiilor OE
Siguranta si durabilitate
Capacitatea de incarcare in conditii de siguranta si stabilitate
Instalare usoara
Mii de clienti multumiti din intreaga lume


FAQ

Inca nu exista intrebari

Parerile clientilor
Scrieti un comentariu

Am primit perna de aer potrivita foarte rapid si in stare excelenta. S-a potrivit perfect fara nicio problema cu fitingul. Perna de aer stanga a fost retinuta la vama si de acolo au cerut ca toate cutiile de pe o factura sa fie unite inainte de trimitere, dupa mai multe apeluri telefonice catre ups, care incercau sa gaseasca cealalta cutie, probabil ca nu stiau ca perna de aer era deja instalata la masina mea si asteptam perna de aer stanga. In cele din urma am primit perna de aer stanga si am mers sa-o instalez, am verificat numarul piesei si s-a potrivit. M-am dus sa conectez fitingul la conducta de aer si nu era nicio modalitate prin care conectorul meu pneumatic sa se poata conecta la conectorul pernei de aer. Am scos siguranta si da, conectorul pernei de aer era cu diametrul de 0,25 mm mai mare la clema
Am verificat cu atenție, era o lipsa in deschizatura, acolo unde este atasata clema, iar in deschizatura clemei erau pilituri metalice. Am pilit cu mare atentie deschizatura exact pana la fundul deschizaturii ca dimensiunea sa ajunga la 13,35, astfel incat conectorul sa se potriveasca. Era strans, dar s-a atasat perfect.
Nu am deteriorat zona de etansare, pur si simplu am zgariat vopseaua si am lasat cateva zgarieturi pe perna de aer, incercand sa pilesc excesul de material.
Am o poza, daca cineva este interesat, in curand imi voi cumpara o alta perna de aer ca s-o schimb pe asta, aveam nevoie de masina pentru munca iar timpul este bani, n-aveam cum sa astept alta perna de aer.
Cu exceptia acestei probleme suspensia este buna pe ambele parti iar masina merge mult mai bine decat cu pernele de aer inmuiate vechi si uzate.
1 of 3
Romania: 55,00 RON
Cititi mai mult
Cititi mai mult
Cititi mai mult
Perna de aer (Spate Dreapta)
470,00 RON
Detalii
Perna de aer (Spate Stanga)
Produsul curent
470,00 RON
Detalii