Metode de plata

Plata in avans
(prin transfer bancar)
Pentru plata in avans, odata cu finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare, continand detaliile noastre bancare. De indata ce vom primi contravaloarea comenzii realizate, vom incepe procesul de expediere a comenzii. In functie de banca si tara, poate dura pana la 3 zile pentru ca plata sa apara in contul nostru. Va rugam sa luati in calcul faptul ca perioada de livrare se poate prelungi in felul acesta.
De asemenea, va rugam sa va asigurati ca specificati numarul de referinta al platii (numarul comenzii) in momentul realizarii transferului bancar, asa incat sa putem identifica plata si sa prevenim intarzierea livrarii.
PayPal
PayPal este o alta metoda de plata pe care o puteti folosi la plasarea unei comenzi. In acest caz, veti fi redirectionat(a) direct catre site-ul PayPal.
Daca deja aveti un cont de PayPal, trebuie doar sa va logati cu credentialele dumneavoastra pentru a realiza plata. Daca nu aveti un cont de PayPal, puteti plati ca utilizator neinregistrat sau aveti optiunea de a crea un cont nou pentru a face transferul. La finalizarea cu succes a tranzactiei, veti primi un e-mail de confirmare.
Cardul de credit sau debit
Acceptam plata cu Master Card, Visa si American Express. Plata cu cardul este securizata de catre SSL, care cripteaza toate datele furnizate de catre dumneavoastra pentru a securiza tranzactiile online. In cazul in care cartea dumneavoastra de credit este inregistrata cu 3D Secure (verificata de VISA, MasterCard SecureCode sau American Express SafeKey), veti fi redirectionat catre pagina de confirmare securizata a bancii emitente pentru autentificarea platii online si autorizarea tranzactiei. Va fi nevoie sa introduceti o parola pentru a va identifica si sa completati pasii indicati pentru a putea finaliza tranzactia. Acest proces de securizare vine in sprijinul dumneavoastra, intrucat va ajuta sa preveniti folosirea neautorizata a platii cu cardul de credit. La finalizarea cu succes a tranzactiei, veti primi un e-mail de confirmare.
Plata la livrare
Aceasta metoda de plata va permite sa achitati contravaloarea facturii dumnevoastra cash, in momentul primirii comenzii. Optiunea plata la livrare este disponibila doar pentru tarile din Europa. In momentul primirii pachetului, va rugam sa va asigurati ca dispuneti de suma indicata in e-mailul continand confirmarea comenzii, deoarece curierul nu va avea acces la modificari in acest sens. Platile cu cec nu sunt acceptate. Aceasta metoda de plata va percepe o taxa suplimentara de 49.00 RON.