Amortizor Lamborghini Huracan LP610 Fata cu MagneRide Suspension System (pentru suspensie fără sistem hidraulic de ridicare)

Pret:

Rugam, asteptati…

Special Price 3.769,75 RON fara TVA Regular Price 5.385,71 RON fara TVA
IN STOC
-30%
Amortizor Lamborghini Huracan LP610 Fata cu MagneRide Suspension System (pentru suspensie fără sistem hidraulic de ridicare) 4T0412019G
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • asamblarea arcului spiralat
Greutate: 5.0 kg
Codul Aerosus: 178982
Model: Huracan
Platformă: LP610
Anul de fabricatie: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Ediție model: Coupe, Spyder, Cu MRC
Pozitie: Fata Dreapta, Fata Stanga
OEM Numbers:
  • 4T0412019G
  • 4T0412020G
Descrierea produsului


Amortizoarele Aerosus inlocuiesc amortizorul original al autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o rezistenta maxima. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund in totalitate piesei originale.

Acest amortizor nou-nout se potriveste in partea Fata Dreapta, Fata Stanga a mijloacelor de transport Lamborghini Huracan (LP610).

Piesele pentru suspensie pneumatica ale Aerosus sunt fabricate din meteriale de inalta calitate, fiind acoperite de o garantie cu durata de doi ani si una garantie de 30 (treizeci) de zile, pentru returnarea banilor. Fiecare amortizor este insotit de o supapa electromagnetica si o acoperire impotriva prafului.

Amortizoarele noastre garanteaza o eficienta si dinamica ridicate, aderența perfecta si un confort maxim de conducere în orice situatie. In paralel cu imbunatatirea stabilitatii autovehiculului, acestea sporesc confortul pasagerilor, reducand nivelul vibratiilor, in cazul unor denivelari, asigurand o calatoarie placuta (linistita).

Amortizoarele noastre sunt proiectate pentru o calatorie de clasa intaia, adaptandu-se rapid atat la diferitele conditii de drum, cat si la starea autovehiculului, oferind siguranta si functionalitate de gradul cel mai inalt.

Toate produsele Aerosus va asigura (garanteaza) o traire maxima, in timpul calatoriei.

Caracteristici

Amortizor de inalta calitate
Siguranta si durabilitate
Piesa nou-nouta
Montare usoara
Confort maxim in timpul calatoriei
Mii de clienti multumiti din intreaga lume


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1
Cineva tocmai a cumpărat un Coil Spring Assembly