Gasiti piesa de schimb care se potriveste autovehiculului dumneavoastra!

Deja este mai usor ca oricand sa alegeti piesa specifica, care este complet compatibila (potrivita) cu suspensia pneumatica a autovehiculului dumneavoastra! Aerosus ofera cateva optiuni, pentru a va ajuta in cautarea si pentru a va asigura o compatibilitate (potrivire) perfecta si o instalare rapida.

FOLOSITI BANDA DE CAUTARE

Daca stiti numarul OEM (numarul piesei originale de la producator) al piesei, pe care o cautati? – Introduceti acest numar in/pe banda de cautare si gasiti piesa cautata numai in cateva secunde! Puteti, tot asa, sa cautati si prin introducere a tot felul de cuvinte cheie, ca tip al piesei si modelul autoturismului (spre exemplu: "amortizor pneumatic w211").
CAUTAREA CATEGORIEI

Toate piesele pentru suspensie pneumatica ale Aerosus sunt grupate dupa marca si modelul autovehiculului. Din campul de navigare a fiecarei pagini, alegeti categoria, care se refera la autovehiculul dumneavoastra. Pe pagina categoriei, folositi motorul de cautare a produselor si a Optiunilor pentru achizitionare, care se afla pe partea stanga a paginii, pentru a optimiza cautarea dumneavoastra si pentru a gasi mai rapid piesa cautata de dumneavoastra.
FOLOSITI MOTORUL DE CAUTARE PENTRU PIESE DE SCHIMB

Pur si simplu introduceti datele autovehicului dumneavoastra, pentru a vedea toate piesele de schimb compatibile (potrivite)!
Puteti incepe cautarea, chiar de la pagina initiala. Alegeti brand-ul (marca), modelul si sasiul masinii. In dependenta de tipul masinii s-ar putea sa fiti rugat sa alegeti anul de productie si modelul (spre exemplu: „Airmatic“ sau „4matic“ suspensie).

Faceti acelasi lucru, pentru a folosi filtrul pentru piese de schimb din catalogul nostru. Puteti suplimentar sa precizati cautarea, specificand tipul piesei (spre exemplu: suspensie sau compressor si locatia (locul de asezare a piesei) (spre exemplu: suspensie dreapta sau suspensie stanga spate). Daca nu sunteti sigur ce optiune sa alegeti, puteti gasi intreaga informatie de care aveti nevoie in talonul de inmatriculare a autovehiculului dumneavoastra.

PUNETI-NE LA DISPOZITIE NUMARUL VIN AL DUMNEAVOASTRA

Nu sunteti siguri privind particularitatile (caracteristicile) piesei sau datele autovehiculului dumneavoastra? – Pur si simplu, contactati-ne si echipa noastra pentru sustinere (sprijin) va gasi piesa in locul dumneavoastra! Rugam, completati acest formular pentru intrebare si nu uitati sa specificati numarul VIN al dumneavoastra (numarul de identificare al autovehiculuil dumneavoastra). Numarul VIN (denumit tot asa si numar al sasiului sau numarul ramei) este un cod de identificare unic, care este compus de 17 semne (cifre si litere majuscule). Acesta poate fi gasit in talonul de inmatriculare a autovehiculului dumneavoastra, asa cum este aratat mai jos:

Numarul VIN il puteti gasi, tot asa si in documentele de asigurare ale dumneavoastra sau direct pe autovehicul / de obicei, acesta se afla pe un tabel, prins la partea de sus a tabloului de bord si se poate vedea prin parbriz, in partea conducatorului auto.