Amortizor pneumatic BMW X7 G07, 2018 - 2021 Spate Stanga cu VDC (Variable Damper Control)

Pret:

Rugam, asteptati…

3.962,18 RON fara TVA
IN STOC
Amortizor pneumatic BMW X7 G07, 2018 - 2021 Spate Stanga cu VDC (Variable Damper Control) 37106869039
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 7.8 kg
Codul Aerosus: 170236
Model: X7
Platformă: G07
Anul de fabricatie: 2018, 2019, 2020, 2021
Ediție model: Cu VDC
Pozitie: Spate Stanga
OEM Numbers:
  • 37106869039
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Spate Stanga a autovehiculelor BMW X7 (G07).

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg) si tulpina

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg), amortizor (support) si o supapa de control electromagnetica. Restabilit, in mod profesional, conform specificatiilor producatorului ecipamentelor originale, produsul se poate dezasambla in totalitate, se poate curata si se verifica pentru uzari si rupturi. Toate componentele uzate ale amortizorului, ca perna de aer (Airbeg-ul), inelele de etansare si inelele de presare se inlocuiesc cu unele piese noi de inalta calitate, pentru a se garanta o siguranta si confort maxime, in timpul calatoriei. Produsul include si elemente de finisare – acoperire noua antipraf si pistoane din aluminiu, care ii redau inchipuirea unui produs, in totalitate, nou.

Toate produsele pentru suspensie ale Aerosus va asigura o traire de varf, in timpul calatoriei.

Caracteristici

Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
Eficacitate ridicata
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Confort maxim in timpul calatoriei
Pregatit pentru instalare
Se adapteaza la diferitele conditii de drum si la cele ale autovehiculului
Piesa nou-nouta
  • 37.10-6869039FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1