Amortizor pneumatic Bentley Continental Supersports Cu CDC D1 2017 - 2018 Spate Dreapta cu CDC (Continuous Damping Control)

Pret:

Rugam, asteptati…

4.924,37 RON fara TVA
STOC EPUIZAT
Amortizor pneumatic Bentley Continental Supersports Cu CDC D1 2017 - 2018 Spate Dreapta cu CDC (Continuous Damping Control) 3W7616002F
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 7.3 kg
Codul Aerosus: 169004
Model: Continental Supersports
Platformă: D1
Anul de fabricatie: 2017, 2018
Ediție model: Cu CDC
Pozitie: Spate Dreapta
OEM Numbers:
  • 3W7616002F
  • 3W8616002C
  • 3W7616002H
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice Aerosus il inlocuiesc pe amortizorul original al autovehiculului dumneavoastra si pot fi folosite pe partea Spate Dreapta a masinilor Bentley Continental Supersports (D1) – cu cu CDC.

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica noua.

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Produsul este refacut, in totalitate, conform specificatiilor producatorului echipamentelor originale. Toate piesele care se uzeaza sunt inlocuite cu unele noi, pentru a se garanta o siguranta maxima si confort in timpul calatoriei. La pretul produsului se plateste suplimentar un deposit pentru tulpina, care deposit se returneaza dupa returnarea piesei originale.

Toate produsele Aerosus transforma conducerea intr-o traire suprema.

Caracteristici

Materii prime de inalta calitate, conform specificatiilor OE
Eficacitate ridicata
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Puternic, robust si fiabil
Instalare rapida, numai pentru catava minute
Aderenta perfecta cu drumul
Piesa nou-nouta


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1