Despre noi: Aerosus: Specialistul dumneavoastra in domeniul suspensiei pneumatice

Compania noastra

Aerosus este una dintre cele mai renumite marci de pe piata de suspensie pneumatica si parte a companier AT Parts Germany GmbH. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, ne mandrim cu miile de clienti multumiti din peste 140 de tari. Cu sediul la Koln, Germania, depozitul nostru impresionant cuprinde o mare varietate de piese de schimb pentru sistemul de
suspensie pneumatica fiind, in acelasi timp, si unul dintre cei mai mari, din sectorul respectiv, din Europa. Motorul companiei noastre – echipa noastra dedicata, aduna specialisti experimentati, dar si foarte talentati, in domeniul suspensiei pneumatice, care intotdeauna se bucura sa va ofere sfaturi competente si sa va ajute sa alegeti piesa potrivita pentru autovehiculul dumneavoastra, la cel mai bun pret posibil.

Produsele noastre

AEROSUS ofera inalta calitate si solutii accesibile pentru problemele suspensiei pneumatice a autovehiculului. Gama noastra include produse pentru sistemul de suspensie - de la perne de aer, amortizoare, supape de siguranta pentru presiune, pana la amortizoare pentru suspensia pneumatica pregatite pentru montare, blocuri de supape, compresoare pentru suspensia penumatica si agregate pentru alimentare cu aer. Toate aceste produse sunt marca noastra proprie, AEROSUS,
pe care v-o oferim la niste preturi competitive. Accentul principal al AEROSUS este pe autovehiculele nemtesti si europene ca Mercedes , Audi , BMW , VW , Porsche , Land Rover , Bentley , Jaguar , Citroen , Renault , Peugeot , Fiat , Iveco Daily . In plus, in magazinul nostru on-line puteti gasi piese pentru suspensia pneumatica si compresoare pentru diferite autovehicule americane, inclusiv Buick , GMC , Hummer , Jeep , Oldsmobile , pickups , cat si pentru unele marci asiatice ca Kia , Hyundai y Toyota .

Serviciile noastre

Serviciu clienti si asistenta

NOI VORBIM LIMBA DUMNEAVOASTRA. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Noi suntem o echipa multilingva si vorbim peste opt limbi, inclusiv engleza, germana, italiana, franceza si spaniola. Intotdeauna ne puteti contacta pe e-mail sau sa folositi live chat sau linii de asistenta telefonica pentru un contact rapid. PROMITEM, CA ORICAND NE CONTACTATI, VETI AVEA PARTE DE UN SERVICU COMPETENT. Putem garanta un inalt nivel de cunostinte de expertiza in domeniul suspensiei pneumatice si sa va asiguram o asistenta tehnica competenta si sfaturi de expertiza gratuite.

Un magazin on-line, orientat catre problemele consumatorilor

AVEM GRIJA PENTRU DUMNEAVOASTRA. Noi, cei de la AEROSUS, depunem eforturi, pentru a face ca efectuarea cumparaturilor din magazinul nostru on-line sa fie unele placute si usoare. Stiati ca puteti folosi Calculatorul nostru pentru livrare, care se afla deasupra fiecarui produs, pentru a calcula timpul de livrare si valoarea pachetului pregatit? Aceasta este numai una dintre multele optiuni, pe care continuu dezvoltam si le optimizam, pentru a asigura o vizita linistita si fara probleme in magazinul nostru on-line.

Transport si livrare

FACEM LIVRARI IN INTREAGA LUME. Datorita parteneriatului nostru de lunga durata cu UPS oferim o livrare rapida si sigura pana la usa dumneavoastra. Pentru persoanele care au nevoie imediat de produs, este posibila si o expeditie urgenta. Comenzile, pentru produsele pe care le avem in depozit, se expediaza in aceeasi zi, daca acestea (comenzile) sunt facute pana la ora 4 dupa amiaza (CET – Timpul Central European).

Cumparaturi si plata sigure

DATELE DUMNEAVOASTRA SUNT IN SIGURANTA. Atunci cand faceti o comanda sau va inscrieti, datele personale ale dumneavoastra se cripteaza, pentru a se garanta confidentialitatea si protectia tranzactiilor dumneavoastra cu noi. Folosim SSL codul (Secure Socket Layer), care creeaza un mediu sigur pentru transfer de informatie dintre browser-ul dumneavoastra si serverele noastre si previne accesul neautorizat. Pentru a asigura cel mai inalt nivel de siguranta a platii on-line, la toate tranzactiile dumneavoastra se intretine o aparare 3D a cardului (3D Secure - Verified by Visa, Mastercard Secure Code, American Express SafeKey).

Punctele noastre forte

Noi, intotdeauna, facem tot ce este posibil, pentru a asigura un confort maxim, siguranta si stabilitate pe drum. Alegand produsele pentru suspensie pneumatica AEROSUS, dumneavoastra beneficiati de:

Experienta in domeniul suspensiilor pneumatice de peste 10 ani

Expertiza, dobandita in cadrul acestor ani, ne-a ajutat sa construim un know-how unic si ca urmare sa avem mii de clienti multumiti din intreaga lume.

Calitate garantata

Toate produsele noastre au o garantie de doi ani. De asemenea, oferim si o garantie de 30 de zile, ce presupune returnarea banilor in cazul in care nu sunteti multimit de comanda efectuata.

Cel mai bun pret

Optiunea de a alege piesele noastre de suspensie pneumatica va poate economisi pana la 50% din pretul comercial al acestora!

Oferte promotionale

Inregistrati-va astazi si obtineti un voucher cadou, pe care il puteti cheltui in magazinul nostru on-line. Si asta nu este totul: cumparati o pereche de produse (stanga si dreapta) si veti beneficia de un discount. Urmariti ofertele noastre si economisiti si mai multi bani!

Expertiza specializata

In calitatea de lider pe piata produselor de suspensie pneumatica, noi am dobandit o calificare unica, pentru a va ajuta sa solutionati orice probleme cu suspensia, pe care s-ar putea sa le aveti. Nu ezitati sa ne contactati, pentru a primi o consultanţa de specialitate si asistenta din partea echipei noastre tehnice!

Valorile noastre

Politica de multumire a clientilor

Ne dorim clienti 100% multumiti, servire excelenta, asigurata de o echipa inalt calificata, produse excelente, preturi competitive si un magazin on-line, care in continuu se imbunatateste, ne-au transformat in ceea ce suntem in ziua de astazi – specialisti de prim rang in domeniul suspensiei pneumatice cu afaceri globale.

Calitate premium

Noi ne consideram ca fiind o companie cu standarde ridicate in ceea ce priveste calitatea. Numai piesele cele mai bune si verificate reusesc sa ajunga in sortimentul nostru de produse exceptionale

Puternici impreuna

Apreciem mediul de lucru creator, in care fiecare functionar este motivat sa dea de la sine cel mai bun care ii este posibil. Incurajam inaintarea personala si ne comportam cu respect atat unul fatade celalalt, cat si fata de clienti.

Raspundere si incredere

Ne asumam responsabilitatile in mod serios – ca un partener loial al clientilor nostri; ca fiind un patron atractiv si de lunga durata pentru functionarii nostri, si ca un specialist credibil pentru partenerii nostri de afaceri. Aceasta incredere reciproca ne asigura succesuls ne ajuta sa ne obtinem scopurile.