Livrare rapida
Oferim
30 zile cu drept de returnare
2 ani de garantie
Inregistrare
E necesar numele propriu!
E necesar numele de familie!
Numele propriu nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresa de e-mail!
Este necesara o adresa de e-mail!
Acest e-mail deja este inregistrat!
Este necesara o parola!
Rugam introduceti o parola valabila!
Rugam introduceti 6 sau mai multe semne!
Rugam introduceti 16 sau mai multe semne!
Parolele nu sunt identice!
Acceptarea conditiilor comerciale este obligatorie!
E-mailul sau parola nu sunt valabile!

Despre noi: Aerosus: Specialistul dumneavoastra in domeniul suspensiei pneumatice

Compania noastra

Noi suntem AT Parts Germany GmbH – compania care sta in spatele uneia dintre cele mai renumite marci de pe pietei suspensiei pneumatice - AEROSUS. Cu o experienta de mai mult de 10 (zece) ani noi suntem mandri cu sute de mii de clienti multumiti din 120 de tari din intreaga lume. Cu sediul la Leverkusen, Germania, depozitul nostru impresionant cuprinde o mare varietate de piese de schimb pentru sistemul de
suspensie pneumatica fiind, in acelasi timp, si unul dintre cei mai mari, din sectorul respectiv, din Europa. Inima companiei noastre – echipa noastra dedicata, aduna niste specialisti experimentati, dar si foarte talentati, in domeniul suspensiei pneumatice, care intotdeauna se bucura sa va ofere niste sfaturi competente si sa va ajute sa alegeti piesa potrivita pentru autovehiculul dumneavoastra, la cel mai bun pret posibil.

Produsele noastre

AEROSUS ofera inalta calitate si solutii accesibile pentru problemele suspensiei pneumatice a autovehiculului. Gama noastra de produse include tot felul de produse, de care s-ar putea sa aiba nevoie sistemul dumneavoastra de suspensie – de la perne de aer, amortizoare, supape de siguranta pentru presiune, pana la amortizoare pentru suspensie pneumatica pregatite pentru montare, blocuri de supape, compresoare pentru suspensie pneumatica si agregate pentru alimentarea cu aer. La fel ca si noi – cu o gama larga de produse premium cu marca noastra proprie AEROSUS,
pe care v-o oferim la niste preturi competitive. Accentul principal al AEROSUS este pe autovehiculele nemtesti si europene ca Mercedes , Audi , BMW , VW , Porsche , Land Rover , Bentley , Jaguar , Citroen , Renault , Peugeot , Fiat , Iveco Daily . In plus, in magazinul nostru on-line puteti gasi piese pentru suspensia pneumatica si compresoare pentru diferite autovehicule americane, inclusiv Buick , GMC , Hummer , Jeep , Oldsmobile , pickups , cat si pentru unele marci asiatice ca Kia , Hyundai y Toyota .

Serviciile noastre

Serviciu clienti si asistenta

NOI VORBIM LIMBA DUMNEAVOASTRA. Rugam, nu ezitati sa ne contactati. Noi suntem o echipa multilingva si vorbim mai mult de opt limbi, inclusiv engleza, germana, italiana, franceza si spaniola. Intotdeauna ne puteti contacta pe posta electronica sau sa folositi live chat sau linii de asistenţa telefonica pentru un contact rapid. PROMITEM, CA ORICAND NE CONTACTATI, VETI AVEA CEA MAI BUNA SERVIRE. Putem garanta un inalt nivel de cunostinte de expertiza in domeniul suspensiei pneumatice si sa va asiguram o asistenta tehnica competenta si sfaturi de expertiza gratuite.

Un magazin on-line, orientat catre problemele consumatorilor

AVEM GRIJA PENTRU DUMNEAVOASTRA. Noi, cei de la AEROSUS, depunem eforturi, pentru a face ca efectuarea cumparaturilor din magazinul nostru on-line sa fie unele placute la maxim, usoare si fructuoase. Stiti ca puteti folosi Calculatorul nostru pentru livrare, care se afla deasupra fiecarui produs, pentru a calcula timpul si valoarea lotului pregatit? Aceasta este numai una dintre multele functiuni, pe care continuu dezvoltam şi optimizam, pentru a asigura o sedere linistita si fara probleme in magazinul nostru on-line.

Transport si livrare

FACEM LIVRARI IN INTREAGA LUME. Datorita parteneriatului nostru de lunga durata cu UPS oferim o livrare rapida si sigura pana la usa dumneavoastra. Pentru acestia care se grabesc, e posibila si o expeditie expresa. Comenzile, pentru produsele pe care le avem in depozit, se expediaza in aceeasi zi, daca acestea (comenzile) sunt facute pana la ora 2 dupa amiaza (CET – Timpul Central European).

Cumparaturi si plata sigure

NOI VA APARAM. Atunci cand faceti o comanda sau va inscrieti, datele personale ale dumneavoastra se cripteaza, pentru a se garanta confidentialitatea si protectia tranzactiilor dumneavoastra cu noi. Folosim SSL codul (Secure Socket Layer), care creeaza un mediu sigur pentru transfer de informatie dintre browser-ul dumneavoastra si serverele noastre si previne accesul neautorizat. Pentru a asigura cel mai inalt nivel de siguranta a platii on-line, la toate tranzactiile dumneavoastra se intretine o aparare 3D a cardului (3D Secure - Verified by Visa, Mastercard Secure Code, American Express SafeKey).

Punctele noastre forte

Noi, intotdeauna, facem tot ce este posibil, pentru a asigura un confort maxim, siguranta si stabilitate pe drum. Alegand produsele pentru suspensie pneumatica AEROSUS, dumneavoastra beneficiati de:

Experienta cu o durata de 10 ani

Expertiza, dobandita in cadrul acestor ani, ne-a ajutat sa construim un know-how unic si ca urmare sa avem mii de clienti multumiti din intreaga lume.

Calitate garantata

Toate produsele noastre pentru suspensie pneumatica se ofera cu o garantie de 2 (doi) ani. Aceasta este ca un fel de supliment la garantia noastra de 30 de zile, pentru returnarea banilor, in cazul in care nu sunteti multumiti in totalitate de comanda sa.

Cea mai buna valoare

Optiunea de a alege piesele noastre de suspensie pneumatica va poate economisi pana la 50% din pretul comercial al acestora!

Oferte promotionale

Inregistrati-va astazi si luati ca un cadou, pentru „Bine ati venit” – un voucher, pe care il puteti cheltui in magazinul nostru on-line! Si aceasta nu e totul: Cumparati o pereche de produse (suspensie stanga si dreapta) si luati un discaunt. Urmariti-ne ofertele si economisiti si mai multi bani pe Aerosus!

Expertiza specializata

In calitatea de lider pe piata produselor de suspensie pneumatica, noi am dobandit o calificare unica, pentru a va ajuta sa solutionati orice probleme cu suspensia, pe care s-ar putea sa le aveti. Nu ezitati sa ne contactati, pentru a primi o consultanţa de specialitate si asistenta din partea echipei noastre tehnice!

Valorile noastre

Filozofia de multumire a clientilor

Nazuinta noastra neintrerupta pentru clienti multumiti 100%, servire excelenta, asigurata de o echipa inalt calificata, produse excelente, preturi competitive si un magazin on-line, care in continuu se imbunatateste, ne-au transformat in ceea ce suntem in ziua de astazi – specialisti de prim rang in domeniul suspensiei pneumatice cu afaceri globale.

Calitate premium

Noi ne consideram ca fiind o companie cu standarde fara compromis, in ceea ce priveste calitatea. Numai piesele cele mai bune si verificate reusesc sa ajunga in sortimentul nostru de produse exceptionale

Puternici impreuna

Apreciem mediul de lucru creator, in care fiecare functionar este motivat sa dea de la sine cel mai bun care ii este posibil. Incurajam inaintarea personala si ne comportam cu respect atat unul fatade celalalt, cat si fata de clienti.

Raspundere si incredere

Ne asumam responsabilitatile in mod serios – ca un partener loial al clientilor nostri; ca fiind un patron atractiv si de lunga durata pentru functionarii nostri, si ca un specialist credibil pentru partenerii nostri de afaceri. Aceasta incredere reciproca ne asigura succesuls ne ajuta sa ne obtinem scopurile.

Please wait...