Amortizor pneumatic Rolls Royce Wraith RR5 Spate Stanga cu VDC 2012-2022

Pret:

Rugam, asteptati…

4.125,21 RON fara TVA
STOC EPUIZAT
  Informatie despre produs
  Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
  Greutate: 9.5 kg
  Codul Aerosus: 171143
  Model: Wraith
  Platformă: RR5
  Anul de fabricatie: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
  Ediție model: Cu VDC
  Pozitie: Spate Stanga
  OEM Numbers:
  • 37106862191
  Descrierea produsului


  "Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
  Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Spate Stanga a autovehiculelor Rolls Royce Wraith (RR5 ).

  Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica noua.

  Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

  Produsul este refacut, in totalitate, conform specificatiilor producatorului echipamentelor originale. Toate piesele care se uzeaza sunt inlocuite cu unele noi, pentru a se garanta o siguranta maxima si confort in timpul calatoriei. La pretul produsului se plateste suplimentar un deposit pentru tulpina, care deposit se returneaza dupa returnarea piesei originale.

  Toate produsele Aerosus transforma conducerea intr-o traire suprema.

  Caracteristici

  Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
  Eficacitate ridicata
  Mii de clienti multumiti din intreaga lume
  Puternic, robust si fiabil
  Instalare rapida, numai pentru catava minute
  Aderenta perfecta cu drumul
  Piesa nou-nouta"


  FAQ

  Inca nu exista intrebari

  Scrieti un comentariu
  1 of1