Amortizor pneumatic Rolls Royce Dawn RR6 Spate Stanga cu VDC 2015-2022

Pret:

Rugam, asteptati…

4.168,07 RON fara TVA
STOC EPUIZAT
Amortizor pneumatic Rolls Royce Dawn RR6 Spate Stanga cu VDC 2015-2022 37106863871
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 10.7 kg
Codul Aerosus: 171143
Model: Dawn
Platformă: RR6
Anul de fabricatie: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
Ediție model: Cu VDC
Pozitie: Spate Stanga
OEM Numbers:
  • 37106863871
  • 37106865231
Descrierea produsului


"Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Spate Stanga a autovehiculelor Rolls Royce Dawn (RR6 ).

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg) si tulpina

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg), amortizor (support) si o supapa de control electromagnetica. Restabilit, in mod profesional, conform specificatiilor producatorului ecipamentelor originale, produsul se poate dezasambla in totalitate, se poate curata si se verifica pentru uzari si rupturi. Toate componentele uzate ale amortizorului, ca perna de aer (Airbeg-ul), inelele de etansare si inelele de presare se inlocuiesc cu unele piese noi de inalta calitate, pentru a se garanta o siguranta si confort maxime, in timpul calatoriei. Produsul include si elemente de finisare – acoperire noua antipraf si pistoane din aluminiu, care ii redau inchipuirea unui produs, in totalitate, nou.

Toate produsele Aerosus transforma conducerea intr-o traire suprema.

Caracteristici

Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
Capacitatea de încărcare în condiții de siguranță și stabilitate
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Puternic, robust si fiabil
Montare usoara
Se adapteaza la diferitele conditii de drum si la cele ale autovehiculului
Piesa nou-nouta"


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1