Amortizor pneumatic Mercedes Benz V-Class W448 Fata 2014-2022

Pret:

Rugam, asteptati…

2.966,39 RON fara TVA
STOC EPUIZAT
  Informatie despre produs
  Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
  Greutate: 9.8 kg
  Codul Aerosus: 179173
  Model: Clasa V
  Platformă: W448
  Anul de fabricatie: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
  Pozitie: Fata Dreapta, Fata Stanga
  OEM Numbers:
  • A4473204600
  Descrierea produsului


  "Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
  Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Fata a autovehiculelor Mercedes V-Class (W448).

  Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica noua.

  Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

  Produsul este refacut, in totalitate, conform specificatiilor producatorului echipamentelor originale. Toate piesele care se uzeaza sunt inlocuite cu unele noi, pentru a se garanta o siguranta maxima si confort in timpul calatoriei. La pretul produsului se plateste suplimentar un deposit pentru tulpina, care deposit se returneaza dupa returnarea piesei originale.

  Toate produsele Aerosus va asigura (garanteaza) o traire maxima, in timpul calatoriei.

  Caracteristici

  Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
  Capacitatea de încărcare în condiții de siguranță și stabilitate
  Mii de clienti multumiti din intreaga lume
  Puternic, robust si fiabil
  Pregatit pentru instalare
  Aderenta perfecta cu drumul
  Piesa nou-nouta"
  • A-447-320-46-00
  FAQ

  Inca nu exista intrebari

  Scrieti un comentariu
  1 of1