Amortizor Mercedes Benz GLS W167 Fata (fara ADS)

Pret:

Rugam, asteptati…

4.966,39 RON fara TVA
IN STOC
Amortizor Mercedes Benz GLS W167 Fata (fara ADS) A1673206900
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 10.9 kg
Codul Aerosus: 171054
Model: Clasa GLS
Platformă: W167
Anul de fabricatie: 2019, 2020, 2021, 2022
Ediție model: Fara ADS
Pozitie: Fata Dreapta, Fata Stanga
OEM Numbers:
  • A1673206900
  • A1673201103
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice Aerosus il inlocuiesc pe amortizorul original al autovehiculului dumneavoastra si pot fi folosite pe partea Fata Dreapta, Fata Stanga a masinilor Mercedes Benz GLS W167.

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica.

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg), amortizor (support) si o supapa de control electromagnetica. Restabilit, in mod profesional, conform specificatiilor producatorului ecipamentelor originale, produsul se poate dezasambla in totalitate, se poate curata si se verifica pentru uzari si rupturi. Toate componentele uzate ale amortizorului, ca perna de aer (Airbeg-ul), inelele de etansare si inelele de presare se inlocuiesc cu unele piese noi de inalta calitate, pentru a se garanta o siguranta si confort maxime, in timpul calatoriei. Produsul include si elemente de finisare – acoperire noua antipraf si pistoane din aluminiu, care ii redau inchipuirea unui produs, in totalitate, nou.

Toate produsele pentru suspensie ale Aerosus va asigura o traire de varf, in timpul calatoriei.

Caracteristici

Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
Eficacitate ridicata
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Puternic, robust si fiabil
Pregatit pentru instalare
Aderenta perfecta cu drumul
Piesa nou-nouta
  • A-167-320-69-00
  • A-167-320-11-03FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1