Amortizor pneumatic Mercedes E Class W211 / S211 4matic Fata Dreapta

Pret:

Rugam, asteptati…

2.864,71 RON fara TVA
IN STOC
Amortizor pneumatic Mercedes E Class W211 / S211 4matic Fata Dreapta A211320961389
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 11.8 kg
Codul Aerosus: 163315
Model: Clasa E
Platformă: S211 (T-Model), W211
Dotare originala: A2113209613, A2113202038, A211320961380, A211320203880, A211320961389, A211320203889, A211320961338, A211320203838, 44-181680, VA5-5282, AS-2294, AS-3000
Anul de fabricatie: 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009
Ediție model: Airmatic cu 4matic
Pozitie: Fata Dreapta
Descrierea produsului


Se potriveste pentru Sedan si T-model cu 4Matic (four-wheel drive system - sistem cu tractiune pe patru roti)

Amortizoarele pneumatice Aerosus inlocuiesc amortizoarele pneumatice originale ale vehiculului dvs. si se potrivesc pentru partea dreapta fata a vehiculelor Mercedes-Benz E-Class (W 211 / S211), care au Airmatic (ADS Adaptive Damping System – Sistem de Amortizare Adaptiv), si 4matic (AWD Four-Wheel Drive System – Sistem cu Tractiune pe Patru Roti) si sunt produse intre 2002 si 2009.

Amortizorul pneumatic este gata pentru instalare imediata. Este compus din perna de aer, amortizor si supapa de control electromagnetica pe ADS. Toate modulele amortizoarelor noastre pneumatice sunt componente noi cu performante ridicate de exploatare.
In ceea ce priveste siguranta, precizia si calitatea, intregul ansamblu al amortizorului pneumatic corespunde componentei originale instalate. Acest lucru se datoreaza faptului ca este fabricat exact conform specificatiilor acestui Mercedes. Productia trece sub control expert in Germania. Confortul si siguranta la conducere sunt complet restabilite atunci cand aceasta componenta este instalata pe vehicul. Pentru modelele cu tractiune pe patru roti, exista o versiune speciala, care puteti achizitiona in magazinul nostru.

Suspensia Pneumatica Asigura Conform si Siguranta

Suspensia pneumatica, disponibila in mod optional, de la Mercedes asigura un confort deosebit de bun in momentul conducerii, deoarece perna de aer reactioneaza mai usor la denivelari in comparatie cu arcurile mecanice de amortizare astfel instalate. In plus, sistemul de suspensie pneumatica semi-activ introdus prin acest model poate controla suspensia si amortizarea in mod separat pentru fiecare roata. Parte din aceasta suspensie pneumatica este sistemul de amortizare activ ADS, care regleaza atenuarea intr-o fractiune de secunda in functie de conditiile de drum. Componentele Aerosus se incadreaza perfect in acest sistem de amortizare si suspensie.

Evitarea Costurilor Suplimentare in Caz de Scurgere

Amortizoarele pneumatice sunt rezistente, sarcina lor constanta duce uneori la aparitia unor defecte dupa o perioada lunga de utilizare si in urma influentelor atmosferice. Un defect des intalnit la amortizorul pneumatic este aparitia scurgerilor. Daca apare vreo scurgere in perna de aer, care este instalata pe amortizor, puntea din fata a vehiculului poate scade peste noapte. In cazul in care numai una din partile vehiculului este afectata de pierderea de presiune, atunci partea frontala scade in mod unilateral. Compresorul functioneaza in mod constant, deoarece acesta incearca sa compenseze declinul de compresie. Prin urmare, compresorul se supraincalzeste si permite scaparea aerului umed in sistem, agravand astfel functionarea uscatorului integrat. Daca nu reinnoiti amortizorul la suspensia pneumatica in timp, compresorul se va deteriora. Acest lucru va provoca costuri suplimentare care ar putea fi economisite prin inlocuirea la timp a amortizorului pneumatic.

Alte defectiuni la Sistemul Airmatic

Daca reactia suspensiei se schimba mult sau daca compensarea nivelului nu mai functioneaza si Airmatic nu reactioneaza la modul preselectat de suspensie sau amortizare, s-ar putea sa apara anumite defecte. In plus, o defectiune des intalnita la suspensia pneumatica W211 / S211 E Class este legata de faptul ca vehiculul nu poate sa scada sau ca amortizarea si suspensia sunt destul de dure. Daca apare oricare dintre urmatoarele defectiuni, se recomanda sa fie inspectate si, daca este necesar, sa fie inlocuite componentele: supapa de descarcare a compresorului nu se deschide, senzorii de nivel sunt defecte, senzorii de acceleratie transversala si longitudinala sunt defecte, valva solenoida la amortizorul cu perna de aer nu reactioneaza sau exista vreun cablu deteriorat la una din valvele solenoide.

Reducerea Costurilor prin Preturi Mici la Cumpararea Online

La schimbarea amortizorului pneumatic defectat cu o componenta achizitionata in mod online, puteti economisi o multime de costuri, fara a face compromisuri cu calitatea. Instalarea unei piese de schimb achizitionate la un pret rezonabil se poate efectua la orice atelier de reparatii auto contra unei sume mici. Acest lucru se datoreaza faptului ca piesele noastre sunt identice cu cele ale producatorului original.
Amortizoarele pneumatice se uzeaza pe ambele parti, de obicei, in mod egal. In cele din urma, acestea sunt supuse la aceeasi sarcina. Daca este necesar unul dintre acestea sa fie reparat, cel de-al doilea il va urma la scurt timp. Prin urmare, in caz de defect, se recomanda instalarea pe ambele parti a pieselor noi. Pentru a facilita acest lucru, va oferim o reducere de 10% la achizitia unei perechi. Astfel puteti profita de un pret mai ieftin si nu trebuie sa lasati vehiculul la atelierul service de doua ori pentru reparatii din cauza unor probleme la suspensia pneumatica.

Toate produsele Aerosus au o garantie de doi ani si o garantie de 30 de zile pentru returnarea banilor. Astfel dvs. cumparati fara riscuri si economisiti bani.


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1