Amortizor pneumatic BMW Seria 5 G31/ LCI/ G31, 2017 - 2021 Spate Dreapta cu VDC (Variable Damper Control)

Pret:

Rugam, asteptati…

3.260,50 RON fara TVA
STOC EPUIZAT
Amortizor pneumatic BMW Seria 5 G31/ LCI/ G31, 2017 - 2021 Spate Dreapta cu VDC (Variable Damper Control) 37106882824
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
Greutate: 9.2 kg
Codul Aerosus: 170239
Model: Seria 5
Platformă: G31, G31 LCI
Anul de fabricatie: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
Ediție model: AWD, Cu VDC
Pozitie: Spate Dreapta
OEM Numbers:
  • 37106882824
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Spate Dreapta a autovehiculelor BMW Seria 5 (G31).

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica.

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg), amortizor (support) si o supapa de control electromagnetica. Restabilit, in mod profesional, conform specificatiilor producatorului ecipamentelor originale, produsul se poate dezasambla in totalitate, se poate curata si se verifica pentru uzari si rupturi. Toate componentele uzate ale amortizorului, ca perna de aer (Airbeg-ul), inelele de etansare si inelele de presare se inlocuiesc cu unele piese noi de inalta calitate, pentru a se garanta o siguranta si confort maxime, in timpul calatoriei. Produsul include si elemente de finisare – acoperire noua antipraf si pistoane din aluminiu, care ii redau inchipuirea unui produs, in totalitate, nou.

Toate produsele Aerosus va asigura (garanteaza) o traire maxima, in timpul calatoriei.

Caracteristici

Amortizor pentru suspensia pneumatica cu o calitate OE
Capacitatea de încărcare în condiții de siguranță și stabilitate
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Confort maxim in timpul calatoriei
Montare usoara
Aderenta perfecta cu drumul
Piesa nou-nouta
  • 37.10-6882824FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1