Amortizor pneumatic Bentley Continental Supersports Cu CDC D1 2009 - 2013 Spate Stanga cu CDC (Continuous Damping Control)

Pret:

Rugam, asteptati…

Special Price 3.503,36 RON fara TVA Regular Price 5.004,20 RON fara TVA
IN STOC
-30%
Amortizor pneumatic Bentley Continental Supersports Cu CDC D1 2009 - 2013 Spate Stanga cu CDC (Continuous Damping Control) 3W7616001A
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
  • Rezervor
Greutate: 7.3 kg
Codul Aerosus: 169003
Model: Continental Supersports
Platformă: D1
Anul de fabricatie: 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Ediție model: Cu CDC
Pozitie: Spate Stanga
OEM Numbers:
  • 3W7616001A
  • 3W7616001E
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice Aerosus il inlocuiesc pe amortizorul original al autovehiculului dumneavoastra si pot fi folosite pe partea Spate Stanga a masinilor Bentley Continental Supersports (D1) – cu cu CDC.

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg) si tulpina

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica ajunge la dumneavoastra completat in totalitate cu perna de aer (Airbeg), amortizor (support) si o supapa de control electromagnetica. Restabilit, in mod profesional, conform specificatiilor producatorului ecipamentelor originale, produsul se poate dezasambla in totalitate, se poate curata si se verifica pentru uzari si rupturi. Toate componentele uzate ale amortizorului, ca perna de aer (Airbeg-ul), inelele de etansare si inelele de presare se inlocuiesc cu unele piese noi de inalta calitate, pentru a se garanta o siguranta si confort maxime, in timpul calatoriei. Produsul include si elemente de finisare – acoperire noua antipraf si pistoane din aluminiu, care ii redau inchipuirea unui produs, in totalitate, nou.

Toate produsele Aerosus transforma conducerea intr-o traire suprema.

Caracteristici

Materii prime de inalta calitate
Capacitatea de încărcare în condiții de siguranță și stabilitate
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Confort maxim in timpul calatoriei
Montare usoara
Aderenta perfecta cu drumul
Piesa nou-nouta


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1
Cineva tocmai a cumpărat un Air Strut