Amortizor pneumatic Bentley Continental Flying Spur Cu CDC D1 2014 - 2019 Spate Stanga cu CDC (Continuous Damping Control)

Pret:

Rugam, asteptati…

Special Price 3.503,36 RON fara TVA Regular Price 5.004,20 RON fara TVA
IN STOC
-30%
Amortizor pneumatic Bentley Continental Flying Spur Cu CDC D1 2014 - 2019 Spate Stanga cu CDC (Continuous Damping Control) 4W0616001B
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Amortizor pneumatic
  • Rezervor
Greutate: 7.3 kg
Codul Aerosus: 169003
Model: Continental Flying Spur
Platformă: D1
Anul de fabricatie: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Ediție model: Cu CDC
Pozitie: Spate Stanga
OEM Numbers:
  • 4W0616001B
  • 4W0616001
  • 4W0616001A
Descrierea produsului


Amortizoarele pneumatice inlocuiesc amortizoarele autovehiculului dumneavoastra si va ofera un confort maxim in timpul calatoriei si o fiabilitate de un grad inalt. Siguranta, compatibilitatea exacta si calitatea produsului corespund acestora ale piesei originale.
Acest amortizor pentru suspensie pneumatica este destinat pentru a se folosi in partea Spate Stanga a autovehiculelor Bentley Continental Flying Spur (D1).

Toate amortizoarele, pentru suspensie pneumatica Aerosus sunt cu una garantie de 2 (doi) ani si una garantie de 30 de zile, pentru returnarea banilor.Toate modulele noastre sunt sunt piese noi, de inalta productivitate.Fiecare amortizor pentru suspensie pneumatica este completat, in totalitate, atat cu Aer perna (Airbeg) si un amortizor (support), cat si cu una supapa de control electromagnetica noua.

Toate amortizoarele pentru suspensie pneumatica sunt destinate pentru obtinere a calei mai inalte calitati de deplasare, referindu-se atat la diferitele conditii de drum cat si la starea autovehiculului, oferind, in acelasi timp, siguranta si functionalitate depline si traire namaipomenite, in timpul calatoriei.

Produsul a fost fabricat 100% în conformitate cu specificațiile originale ale producătorului. Toate piesele sunt proiectate și fabricate pentru siguranță și confort maxim de rulare. Amortizorul are un finisaj excelent și este prevăzut cu un capac de praf și pistoane din aluminiu, ceea ce îi conferă un aspect extraordinar.

Toate produsele pentru suspensie ale Aerosus va asigura o traire de varf, in timpul calatoriei.

Caracteristici

Materii prime de inalta calitate, conform specificatiilor OE
Eficacitate ridicata
Mii de clienti multumiti din intreaga lume
Confort maxim in timpul calatoriei
Montare usoara
Se adapteaza la diferitele conditii de drum si la cele ale autovehiculului
Piesa nou-nouta


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1
Cineva tocmai a cumpărat un Air Strut