Perna de aer Bentley Bentayga Fata

Pret:

Rugam, asteptati…

2.046,22 RON fara TVA
IN STOC
Perna de aer Bentley Bentayga Fata 4M0616039AH
Informatie despre produs
Pachetul include:
  • Perna aer
Greutate: 4.2 kg
Codul Aerosus: 178984
Model: Bentayga
Anul de fabricatie: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023
Pozitie: Fata Dreapta, Fata Stanga
OEM Numbers:
  • 4M0616039AH
  • 4M0616039BG
  • 4M0616039N
Descrierea produsului


Aceasta perna de aer Aerosus, nou-nout, se potriveste pentru partea Fata Dreapta, Fata Stanga a autovehiculelor Bentley Bentayga (4V).

Pernele de aer noastre reprezinta o solutie economica, pentru reparare a amortizorului pneumatice si sunt destinate pentru a se asigura o inlocuire mai simpla, fara scule si alte instrumente speciale pentru demontare si montare. Daca amortizoarele inca mai sunt in stare buna, inlocuirea numai a pernelor de aer este optiunea mai ieftina, pentru reparare a amortizoarelor voastre.

Perna de aer (Airbagul) are incorporate una supapa electromagnetica. In acelasi timp, aceasta dispune atat si de inele de presare (strangere) cu rezistenta ridicata, cat si de un piston, special construit, pentru confort al calatoriei.

Pernele de aer Aerosus sunt produse din materiale elastomere de inalta calitate, fiind acoperite de una garantie de 2 ani si una garantie de 30 de zile pentru returnarea banilor. Inelele pernelor de aer sunt stranse cu ajutorul unei tehnologii speciale, pentru functionare fiabila, fara scurgeri.

Pernele de aer ale nostre sustin nivelul autovehiculului, chiar si in cazul unei incarcaturi neuniforme. Faptul acesta inseamna o functionare mai eficace si oprire chiar si in conditii de drum mai proaste si la transportul unor incarcaturi grele.

Acestea sunt cunoscute cu proprietatile sale dinamice excelente, cu viata sa lunga si cu rezistenta, pe care putem conta.

Caracteristici

Perna de aer cu o calitate OE
Confort maxim in timpul calatoriei
Puternic si fiabil
Montare usoara
Aderenta perfecta cu drumul
Mii de clienti multumiti din intreaga lume


FAQ

Inca nu exista intrebari

Scrieti un comentariu
1 of1